Nieuwbouw van start

Hengelo, 5 april 2012 - Na enkele jaren van voorbereidingen is de eerste steen gelegd van het nieuwe hoofdgebouw van de Odin Groep (waaronder ook Previder valt) langs de A1 in Hengelo. Het is tevens het startsein voor een ingrijpende metamorfose van het voormalige beurscomplex Expo Center tot een hightech en groen bedrijventerrein met een campusachtige ambiance, genaamd Expo Business Parc. Naar verwachting zal het kantoor van Previder volgend jaar zomer verhuizen naar de nieuwe locatie. Het huidige datacenter (PDC2) blijft uiteraard op de huidige locatie gevestigd.

Duurzaam bouwen is een belangrijk uitgangspunt. De eerste nieuw te bouwen kantoortoren heeft dan ook het BREEAM duurzaamheidkeurmerk ‘Excellent’ gekregen. Dit hoge duurzaamheidniveau wordt in het hele verdere plan nagestreefd. Het ultieme doel is te komen tot een CO2-neutrale exploitatie. Op het 6 hectare grote terrein worden 2 kantoortorens – een van 13 en een van 8 verdiepingen – gebouwd in een architectuur die het ambitieuze karakter van de locatie weerspiegelt. Deze bouwkundige bakens zullen de Hengelose skyline in de toekomst een zekere allure geven. Het beursgebouw wordt verbouwd tot een groot, modern en energiezuinig datacenter(PDC1) dat Previder naast het huidige datacenter (PDC2) in gebruik zal nemen. Het nieuwe kantoorpand en het datacenter zullen medio 2013 in gebruik worden genomen."Meer weten over onze datacenters?"

 Adrian Ariese
 Accountmanager


CAPTCHA code image
Change the code
      
Heeft u een vraag of wilt u graag kennismaken?
Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande formulier in en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Telefoon 088 - 332 33 33
Supportdesk 088 - 332 33 44

Bel me terug


CAPTCHA code image
Change the code
      
Wilt u kennis maken met ons?
Dat kan! We zijn benieuwd naar uw uitdagingen en leiden u graag rond in onze datacenters. Klik hier om u aan te melden voor een rondleiding.

Bezoekadres Expolaan 50
7556 BE Hengelo
Telefoon 088 - 332 33 33
Supportdesk 088 - 332 33 44
Emailadres info@previder.nl

 Meld u hier aan voor de nieuwsbrief

Zoek een partner

2 nieuwe datacenters

Toch liever een echte rondleiding?
» klik hier om u aan te melden

Klantcase

Rond 2001 besloot CTA Consulting de i/Motion Software voor klanten centraal te gaan hosten bij Previder.  »lees meer
Previder is zowel ISO9001, -14001 en -27001 als NEN7510 gecertificeerd en is aangesloten bij Nederland ICT en DHPA   »lees meer