Previder kondigt samenwerking met IT-distributeur Altimate aan

PERSBERICHT

Hengelo, 6 september 2011 – Previder, specialist in hoogwaardige services op het gebied van Datacenter en Cloud Hosting, en IT-distributeur Altimate gaan samenwerken. Het doel van deze coöperatie is om producten en diensten te ontwikkelen, waarmee on-site geplaatste IT-infrastructuren geïntegreerd worden met cloud- en datacenterdiensten.  

Volgens Arno van der Sijde, Sales & Marketing Director van Altimate, biedt de samenwerking kansen voor IT-resellers die innovatieve diensten willen leveren. “Het MKB ziet de voordelen van het gebruik van online diensten vanuit de cloud. Bedrijven willen daarom hun on-site IT-infrastructuur steeds vaker integreren met clouddiensten. Samen met Previder kunnen we dit als één geïntegreerd pakket gaan leveren aan IT-resellers”.

Er wordt onder meer gewerkt aan de introductie van een back-up- en fileshare-oplossing, waarbij on-site fileshares gerepliceerd worden met secure storage in de cloud van Previder. “Files en back-ups worden met deze oplossing zowel lokaal als in de cloud bewaard. Dit biedt optimale zekerheid en meer flexibiliteit”, aldus Van der Sijde.

Ewald Lucas, commercieel manager bij Previder: “IT-resellers worden in deze samenwerking partner van Previder en Altimate. Daarmee kunnen ze on-site IT-oplossingen bieden met volledige cloudintegratie, maar ook aanvullende diensten zoals breedbandverbindingen en co-locatie. IT-resellers kunnen zo een totaalpakket aanbieden en tegelijkertijd extra omzet genereren.”

De samenwerking tussen Previder en Altimate wordt officieel geïntroduceerd tijdens een gezamenlijk event op 21 september in het datacenter PDC2 van Previder te Hengelo. Geïnteresseerde IT-resellers kunnen zich aanmelden via www.altimate.nl.


Over Altimate
Met een jaaromzet van 257 miljoen euro, is de ALTIMATE-Groep één van Europa’s meest vooraanstaande distributeurs in Enterprise IT oplossingen. ALTIMATE is onderdeel van DCC (www.dcc.ie) en vertegenwoordigt meer dan 50 vendoren in acht landen: België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Portugal, Spanje,  Groot Brittannië en Ierland.
Altimate’s missie is om het onderscheidende vermogen van zijn partners te helpen ontwikkelen en behouden. Dit doet de IT-distributeur door op een juiste manier zijn unieke hard- en software-portfolio in te zetten en zijn partners te voorzien van goede commerciële en technische dienstverlening. 
Meer informatie over Altimate is te vinden op www.altimate.nl. 

Over Previder
Previder staat voor het leveren van virtual services in de breedste zin van het woord. Vanuit de hypermoderne datacenters levert Previder complete en stabiele infrastructuren volgens de nieuwste technieken, met alle ruimte om op te schalen en te innoveren. Previder opereert in de markt volgens het partnermodel: diensten worden via geselecteerde partnerbedrijven aangeboden. In nauwe samenwerking met deze partners, met name automatiseerders, Internet professionals, Independent Software Vendors en Internet Service Providers, ontwikkelt Previder hoogwaardige oplossingen en verkent nieuwe markten en werkvormen. Het TIER3+ datacenter is ISO27001 gecertificeerd, carrier neutraal en ligt 14 meter boven NAP. 
Meer informatie over Previder is te vinden op www.previder.nl.


Voor redactionele informatie:
Influx PR, Jakob Brons / Corrie Lalkens, Stoomwezenstraat 33, 7321 AE Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, e-mail: previder@influx-pr.com. 
"Meer weten over onze datacenters?"

 Adrian Ariese
 Accountmanager


CAPTCHA code image
Change the code
      
Heeft u een vraag of wilt u graag kennismaken?
Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande formulier in en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Telefoon 088 - 332 33 33
Supportdesk 088 - 332 33 44

Bel me terug


CAPTCHA code image
Change the code
      
Wilt u kennis maken met ons?
Dat kan! We zijn benieuwd naar uw uitdagingen en leiden u graag rond in onze datacenters. Klik hier om u aan te melden voor een rondleiding.

Bezoekadres Expolaan 50
7556 BE Hengelo
Telefoon 088 - 332 33 33
Supportdesk 088 - 332 33 44
Emailadres info@previder.nl

 Meld u hier aan voor de nieuwsbrief

Zoek een partner

2 nieuwe datacenters

Toch liever een echte rondleiding?
» klik hier om u aan te melden

Klantcase

Rond 2001 besloot CTA Consulting de i/Motion Software voor klanten centraal te gaan hosten bij Previder.  »lees meer
Previder is zowel ISO9001, -14001 en -27001 als NEN7510 gecertificeerd en is aangesloten bij Nederland ICT en DHPA   »lees meer